Uw klanten gespreid laten betalen


 

Factuur gespreid betalen

Welke impact zou het hebben als u vanaf morgen uw klanten de optie zou kunnen bieden uw factuur gespreid te betalen?

 

Bedrag per maand

Hoeveel eenvoudiger zou uw commercieel proces worden als u in plaats van over één prijs zou kunnen spreken over een bedrag per maand? Hoeveel klanten had u hier mogelijk mee kunnen helpen? Op al deze vragen heeft EDR Works een antwoord, wij noemen dit onze Full Service oplossing.

 

Full service oplossing

Wat houdt Full Service oplossing in en hoe werkt het in de prakrijk? EDR Works heeft een samenwerking met Financieringsmaatschappij I-Finance.nl. Tezamen maken wij het mogelijk dat partijen die leveren aan consumenten, deze consumenten gespreid kunnen laten betalen.

 

Consumptief krediet aanvragen

Aanbieders van producten en diensten kunnen via het Facturatie Platform ook een Consumptief Krediet aanvragen voor de klant. Door de combinatie van de Factoring diensten van EDR Works en de Consumptieve Kredietoplossingen van I-Finance.nl worden onze opdrachtgevers vrijwel direct uitbetaald door EDR Works terwijl I-Finance zorgt dat uw klant netjes per maand kan betalen. Full Service is in dit geval een win-win situatie voor u en uw klant.

 

Consumptieve kredieten

Consumptieve Kredieten worden alleen binnen de kaders van de AFM en Wet Financieel Toezicht aangeboden. Op www.i-finance.nl kunt u hier meer over lezen.

 

Consumptieve kredietlening

EDR Works en I-Finance.nl innoveren voortdurend de diensten en oplossingen voor klanten en consumenten. Zo hebben wij recent een oplossing gerealiseerd die het voor consumenten mogelijk maakt een consumptieve kredietlening af te sluiten via een tussenpersoon, zonder dat zij persoonsinformatie of privacy gevoelige informatie hoeven te delen met deze tussenpersoon. Zo blijven wij waken over de privacy van uw klanten, terwijl wij onze diensten blijvend uitbreiden en verbeteren.