Het Facturatie Platform

Mogelijkheden voor facturatie

Het Facturatie Platform is de plaats waar alle diensten van EDR Works en haar partners tezamen komen. Dit online platform biedt onze opdrachtgevers de mogelijkheid tot het aanmaken van facturen, abonnementen en inningsmogelijkheden voor facturen.

Oplossing voor het intermediair

Het Facturatie Platform is jaren gelden ontstaan om een oplossing te kunnen bieden voor het Intermediair toen zij de overstap van het provisiemodel naar adviesnota moesten gaan maken.

Online platform

Veel intermediairs hadden nog nooit een factuur verzonden. Laat staan dat zij zich druk wilde maken over de opvolging daarvan. Inmiddels is het Facturatie Platform dusdanig uitgebreid dat een veelvoud van opties en oplossingen direct kunnen worden aangeboden via dit online platform.

Adviessoftware pakket

Ook onze partners zoeken de integratie met het Facturatie Platform. Zo is FINIX, het adviessoftware pakket van Euroface, gekoppeld aan het Facturatie Platform. Natuurlijk met het doel om onze opdrachtgevers alle opties te bieden die zij zoeken, zonder daar veel moeite voor te moeten doen.

Meer weten over Finix en de koppelingen met EDR Works? Neem contact met ons op.